Agritech Big Data ca

Agritech Big Data

Com a Digital Innovation Hub, Agritech Big Data té l’ambició d’ajudar a les empreses del sector agroalimentari a dur a terme la revolució digital gràcies a l’acompanyament d'agents tecnològics especialitzats. L’objectiu és facilitar l'accés a un espai d'innovació on tenir la possibilitat de provar les noves tecnologies, accedir a consells sobre finançament i crear una xarxa de contactes empresarials.

Objectius

 1. Crear un espai d’innovació que ajudi a tangibilitzar el valor de les dades per a les empreses

  Agritech Big Data permet identificar els casos d’ús de valor i demostrar el seu benefici amb resultats pràctics. Això afavoreix l’acceleració del desenvolupament de solucions basades en la tecnologia Big Data (i IoT) per tal d'ajudar a les empreses en la millora dels processos de negoci i la sostenibilitat del sector.

 2. Integrar l’oferta tecnològica clau en Big Data per al sector Agroalimentari i mediambiental

  Agritech Big Data s'encarrega d'estar sempre a l’avantguarda de les solucions tecnològiques disponibles per aconseguir els resultats de major benefici per a les empreses del sector.

 3. Capacitar empreses i professionals en l'anàlisis de dades generades al llarg de tota la cadena de valor

  Agritech Big Data s'ofereix com un eina de transferència del coneixent en tecnologies Big Data per impulsar la capacitació, el reciclatge i el desenvolupament de professionals en un àmbit de gran projecció professional.

 4. Ajudar a les empreses a esdevenir referents internacionals

  La revolució digital representa un repte de futur per a les empreses de tots els sectors. Des de Agritech Big Data es realitzaren activitats per a que el teixit empresarial esdevingui una referència d'àmbit internacional en l'aplicació d'aquestes tecnologies.

Agritech BigData